Vakantiegeld winnen

Vakanties Winnen

Win €50.000 voor je vakantie aan vakantiegeld

Vakantiegeld winnen

Postcode Loterij heeft een spannend kofferspel waarmee je maar liefst kans maakt op €50.000 vakantiegeld. Dit geld kan je goed gebruiken voor een vakantie maar ook om je huis te verbouwen tijdens de vakantie. Hoe dan ook kan dit geld van jou zijn als je deelneemt. Je speelt namelijk met een nieuw lot mee. Waarna je de koffers kiest. Zit in jouw koffer dat hoge geldbedrag, dan win je dat direct.

Win altijd €20,- euro

Het mooie van deze winactie is dat je altijd prijs hebt. Je wint minimaal €20,- euro. Voorwaarden zijn dat je vóór 29 augustus 2023 17.00 uur met de Postcode Loterij gaat spelen. Daarna krijg je binnen uiterlijk 6 weken €20,- euro op je bankrekening gestort. Deelname aan de Postcode Loterij is €15,- euro per maand per lot. Hier kan je nog premium op zetten en kans maken op een luxe elektrische auto.

Te winnen geldprijzen met deze vakantiegeld winactie


Vraag aan


Doe mee met een wincode

Je kan gratis een wincode aanvragen voor deelname

Sun  Winnen met een Wincode : Naast dat je meespeelt met een lot kan je ook gratis deelnemen met een wincode. Deze vraag je gratis aan op de website en vul je in. Je doet dan mee met de vakantiegeld winactie. Ook hier dien je na het invullen van je wincode een lot te bestellen. Maar ook hier is de minimale altijd prijs €20,-


Wincode