Gratis dierentuinkaartjes

Vakanties Winnen

Gratis dierentuinkaartjes bij een abonnement

Wil jij altijd prijs? Zeker ervan zijn dat je ook daadwerkelijk je cadeau krijgt. Neem dan een abonnement op de VriendenLoterij en wordt beloond. Want de VriendenLoterij is zo aardig jou ruim 4 gratis entreetickets te schenken waarmee je naar een dierentuin gaat van je keuze. Kies zelf uit waar je heen wilt.

Dierentuinen waar je gratis naartoe kan


Vraag aan


Wat voor dierentuinen zijn het?

Dierentuin Apenheul

Sun  Apenheul : Dit is een te gekke dierentuin met allerlei soorten apen. Je hebt er Bonobo's die lijken op de mens. Je kunt er exotische neusapen zien uit Borneo of kleine Maki's uit Madagascar aaien. Er worden shows opgevoerd waarin je kennis maakt met Gorillas of Chimpansees en verder leer je alles over apen wat er maar te leren valt. En als je heel lief bent kan je ook een apenijsje krijgen.

AquaZoo Leeuwarden

Sun  AquaZoo Leeuwarden : Hier ontmoet je ook wilde dieren van LEGO. Ze hebben een tentoonstelling met bijvoorbeeld een Orka, makreelhaai, hamerhaai of een reuzenpijlinktvis. Ook ontmoet je nog andere dieren, zowel van LEGO als in het echt. Zoals hele grote ijsberen. Dit park is een mooi familiepark

Safaripark Beekse Bergen

Sun  Beekse Bergen : Dit dierenpark is wel heel bijzonder. Want je kan hier met een auto of jeep door een wildpark rijden waar de dieren los lopen. Zo kom je echte leeuwen tegen of een neushoorn. Maar je hoeft niet te toeteren hoor. De wilde dieren laten je gewoon verder rijden. Ook is er een gewone dierentuin.

Dierenpark Burgers ZOO

Sun  Burgers ZOO : In Burger Zoo hebben ze nagebouwde habitats waarin speciaal soorten dieren leven. Zo kan je ervaren hoe het is om in een mangrovewoud rond te lopen. Er is een stukje tropenbos uit Maleisië waar je oog in oog komt te staan met een tijger. Maar ook het ecosysteem van de woestijn wordt hier zeer realistisch nagebootst. En tref je er magnifieke aquaria aan met de mooiste en grootste vissen.

Dierenrijk

Sun  Dierenrijk : Hier kan je elk uur een ander dier gevoed zien worden. Je loopt langs olifanten, neushoorns, andere roofdieren, pinguïns en de chimpansees. Fijn familiepark met diverse dieren in Mierlo.

GaiaZOO

Sun  GaiaZOO : Dit dierenpark ligt in de Zuid-Limburgse heuvellandschappen, wat het bij uitstek een prachtig park maakt. In het limburgHUIS ontmoet je diersoorten die in Nederland leven en die op het puntje van uitsterven staan. Ruim 1500 diersoorten wonen hier.

Ouwehands Dierenpark

Sun  Ouwehands Dierenpark : In dit park ontmoet je de beroemde Panda Fan Xing. Dit bijzondere dier kan je alleen en enkel zien in deze dierentuin. De hele dag door is het een drukte van jewelste in deze dierentuin. Je kan namelijk op de thee bij panda's en praatjes maken bij heel veel dieren. Mooi groot park met van alles te doen.

Wildlands

Sun  Wildlands : Hier maak je dus een wereldreis. Bezoek Nortica met pooldieren, start een boottocht door de Jungola met de apenruïne en de vlindertempel. Of maak een trip naar Serenga waar je met een safaribus langs de hete droogte van de savannah reist. In het Dogondorp ontmoet je Nubische geiten en dwergezels, die je mag aaien. Heel mooi themapark dat aan alles heeft gedacht.

Zooparc Overloon

Sun  Zooparc Overloon : Hier maak je kennis met reuzenkangaroos en dieren uit de Amazone. Overloon is een gezellig dierenpark voor de hele familie met tal van dieren om te leren kennen.